Esenyurt'ta yokuşu çıkarken geri geri kayan kamyonet böyle devrildi

İstanbul Esenyurt'ta yokuşu çıktığı sırada durup, daha sonra da geri geri kaymayan başlayan kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini de kaybetmesi sonucu devrildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Esenyurt Selahattin Eyyubi Mahallesi 1555. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yokuşu çıktığı sırada bir anda duran kamyon, bir anda geriye doğru gelmeye başladı. Sürücüsünün de direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, devrildi. Kaza sonucu sürücü kolundan hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan sürücüyü, hastaneye kaldırdı. Yaşanan kaza anı ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

8 katlı bina iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu Kişisel gelişim kurslarına yakın takip! 10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan, içim yanıyor" Tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! ‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi: “Şehitlerimizi unutmayalım”