Esenyurt'ta ücret ödemek istemeyen kadın ile taksici arasında ilginç sohbet

Esenyurt'ta bindiği taksiden ücretini ödemeden ayrılmak isteyen kadın ile sürücü arasında tartışma yaşandı. Taksici o anları cep telefonuyla kaydetti.

Son Güncelleme:

İddiaya göre İstanbul Havalimanı'nda taksiye binen kadın, Esenyurt'a geldiğinde taksiciye parasının olmadığını söyledi. Bin 766 lira tutan ücretini isteyen taksici ile kadın arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında taksici cep telefonu ile o anları kaydederken kadın, "Beni rezil etmen umurumda değil. Ben o duyguyu hissetmem" dedi.

Bir süre sonra taksiciye cep telefonunu vererek araçtan inen kadının, ertesi gün ücreti ödediği öğrenildi. Kadın ile taksicinin arasında geçen ilginç diyalog ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Trabzon açıklarında hortum oluştu, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı Devasa uzunluktaki anakondanın yuvası ilk defa görüntülendi! 30 yıldır sigara içen adamın akciğerlerinin görüntüsü şoke etti Ankara'da lunapark cayır cayır yandı Çöken binadan kurtulan vatandaşların panik anları ortaya çıktı Çöken binadan son anda kaçarak kurtulan vatandaş: Deprem oluyor sandım