Esenyurt'ta hastanede dehşet: Kaza yaptıktan sonra geldikleri hastanede güvenlik görevlisini, kalbinden bıçakladılar

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde motosiklet kazası yaptıktan sonra hastaneye gelen 3 zanlı, önce taşkınlık çıkardı ardından güvenlik görevlisi bir kişiyi kalbinden bıçakladı. Korkunç olayda ağır yaralanan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta trafik kazası geçirdikten sonra hastaneye giden 3 zanlı, ortalığı birbirine kattı. 

Esenyurt’ta motosiklet kazası yaptıktan sonra hastaneye gelen 3 şahıs taşkınlık çıkartarak güvenlik görevlisini kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi ameliyata alınırken, şüpheli 3 şahıstan 2’si gözaltına alındı.

Olay, saat 18.45 sıralarında Esenyurt Devlet Hastanesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Esenyurt’ta motosiklet kazası yapan 3 kişi, kendi imkanlarıyla devlet hastanesine gelerek tedavi olmak istediklerini söyleyip taşkınlık çıkarttı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri kaza yapan şahısları sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Yaşanan arbede sırasında kimlik bilgileri öğrenilemeyen şahıs, bir güvenlik görevlisini ekmek bıçağıyla kalbinden bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Olaya müdahale eden hastane polisi 2 şahsı yakalayarak gözaltına alırken, ağır yaralanan güvenlik görevlisi ameliyata alındı.

Güvenlik görevlisinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan şüpheli şahsı yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

KALBİNDEN BIÇAKLANAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ, HAYATINI KAYBETTİ

Esenyurt’ta motosiklet kazası yaptıktan sonra hastaneye gelen 3 şahsın çıkardığı taşkınlıkta kalbinden bıçaklanan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜREN ŞÜPHELİLERİN SABIKASI KABARIK ÇIKTI

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisini bıçaklayarak öldüren şüphelilerin emniyetteki sabıkası kabarık çıktı. Gözaltına alınan şahısların çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde saat 18.45 sıralarında yaşanan olayda, Esenyurt’ta motosiklet kazası yapan M.B. ve Ç.K. isimli şahıslar kendi imkanlarıyla devlet hastanesine gelmiş ve burada taşkınlık çıkartmıştı. M.B. ve Ç.K.’ye müdahale eden Tuğrul Okudan isimli güvenlik görevlisi yaşanan arbedede kalbinden bıçaklanmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından gözaltına alınan M.B. ve Ç.K.’nin emniyet kayıtlarında sabıkası kabarık çıktı.

M.B.’nin çeşitli suçlardan 27 adet, Ç.K.’nin ise 11 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Sonraki Haber