This browser does not support the video element.

Esenler'de motorlu kurye tek teker üzerine faciaya davetiye çıkardı

Esenler'de yağmur sonrası kayganlaşan yolda tek teker üzerinde giden motorlu kurye, trafiği tehlikeye attı. Motorlu kuryenin bir otomobile de çarpmaktan son anda kurtulduğu tehlikeli anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Son Güncelleme:

Olay İstanbul Esenler Mehmet Akif İnan Caddesi'nde meydana geldi. İnternet üzerinden satış yapan firmanın kuryesi olarak çalışan kişi, yağmur sonrası kayganlaşan yolda kaza riskine aldırış etmeden tek teker gösterisi yaptı. Kurye, tek teker üzerinde gittiği sırada yola çıkan bir otomobile de çarpmaktan son anda kurtuldu. Kuryenin tehlikeli gösterisini bir arkadaşı cep telefonu ile kaydetti.

Kaynak: DHA

Memleket Partisi'nden Tarsus'ta yürüyüş! Yaşananlara tepki gösterdiler İYİ Parti Esenyurt Adayı Muharrem Yıldız: "Sessiz bir çığlıkla geliyoruz" Birleşmiş Milletler'den "Ramazan" uyarısı! Her gün 1 milyardan fazla öğün çöpe gidiyor Dev yeşil anakonda Amazon'da ölü bulundu! 'Kurşunlandı' iddialarına yanıt geldi Kurum: Bu sağlam adamlar 1 Nisan'da gelecek, yüzler gülecek İmamoğlu: "Emeklilere vereceğiniz birkaç lirayı emekliye fazla görüyorsunuz"