Erdoğan'dan 6'lı masaya: Aday bulamıyorsanız yardımcı olmaya çalışırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 6'lı masaya, "Aday bulamıyorsanız yardımcı olmaya çalışırız" diye seslendi.

Son Güncelleme:

AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6'lı masa için adayınızı açıklayın çağrısında bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Siyasi ayak oyunlarından medet ummak yerine 14 Mayıs'ta bizimle sandıkta yarışacak birini bulmaları bizim için hayırlı olacaktır. Bu kadarını beceremiyorlarsa ülkenin meselelerini çözmüş birisi olarak elbette kendilerine yardımcı olmaya çalışırız. Madem binalarına siyasi parti tabelası aşmışlar, bu kadarını bir zahmet yapsınlar. Şaka bir yana karşımızdaki hazin manzara budur. 

Kaynak: Haber Global TV

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi