Erdoğan'dan '23 milyon üye' hedefi: Bunu yapacağız, seçim öncesi seçimi kazanacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda 23 milyon üye hedefini açıkladı.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan konuşmasında "Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz. Önümüzdeki kritik sürecin hazırlıklarını tüm boyutuyla yürütüyoruz. Kabinemizle milletimize eser ve hizmet siyasetimizi kesintisiz şekilde sürdürüyoruz. 2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz. 23 milyon hedefine göre, bu oy aynı zamanda üye, üye, üye. Bunu yapacağız, seçim öncesi seçimi kazanacağız. Onun için ana kademe, il başkanlarımız, kadın kolları, gençlik kolları, durmak yok, yola devam." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Balık tezgahlarında palamut bolluğu: Tanesi 125 - 150 lira arasında değişiyor Türkiye ve Almanya arasında döner krizi TAG Otoyolu'nda 3 ayrı kaza: 1 ölü, 20 yaralı Tokat'ta şaşırtan olay: Toprak kayması sandığı olayı dron gün yüzüne çıkardı Adana'yı 'süper hücre' vurdu: Cadde ve sokaklar göle döndü Kapadokya'da ilginç anlar! Sıcak hava balonu otomobile çarptı