Erdoğan ve Bahçeli, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda! Aylar sonra ilk kare

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin katılımıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışı yapılacak. Adaya yolculuk sırasında koronavirüs tedbirleri sonrası iki lider aylar sonra ilk kez aynı karede yer aldı.

Son Güncelleme:

Adnan Menderes ve arkadaşlarının idamıyla sonuçlanan yargılamaların yapıldığı Yassıada bugün, darbenin 60'ıncı yıl dönümünde Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak açılıyor.

Törene katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tekneyle saat 15.15'de Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı teknede Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na geldi.   

DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI İLK KEZ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Erdoğan ve Bahçeli ile beraberindekiler, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda ilk olarak 27 Mayıs Müzesi'ni gezdi.

Yargılamaların yapıldığı müzede incelemelerde bulunan Erdoğan ve Bahçeli, dev ekrana yansıtılan Dünden Bugüne Yassıada Belgeseli'ni de izledi.


Daha sonra Demokrasi ve Özgürlükler Müzesi'ne geçen Erdoğan ve Bahçeli, burada Adnan Menderes'in doğduğu evin benzerinin yer aldığı "Aydın Evi"ni de ziyaret ederek, günün anısına fotoğraf çektirdi.


Erdoğan, Bahçeli ve beraberindeki heyet, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın diğer bölüm ve alanlarını da gezerek yetkililerden bilgi aldı.




AYLAR SONRA İLK KARE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin adaya giderken çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Adaya yolculuk sırasında koronavirüs tedbirleri sonrası iki lider aylar sonra ilk kez aynı karede yer aldı. 


Sonraki Haber