Engelli bireylere malzeme dağıtımı: TUSAŞ şehitleri anıldı

Gaziantep'te uluslararası yardım kuruluşlarının desteği ve Türkiye Sakatlar Federasyonu işbirliğiyle engelli bireylere medikal malzeme ve tekerlekli sandalye dağıtıldı. Törende down sendromlu bireyler TUSAŞ'a yönelik terör saldırısındaki şehitleri andı.

Son Güncelleme:

Gaziantep'te uluslararası yardım kuruluşlarının desteği ve Türkiye Sakatlar Federasyonu işbirliğiyle engelli bireylere medikal malzeme ve tekerlekli sandalye dağıtıldı. 25 Aralık Panorama Müzesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, down sendromlu bireyler Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısındaki şehitleri andı.

Şehitlerin isimlerini anarak fotoğraflarını havaya kaldıran bireyler, yüksek sesle şehitlerin isimlerini okudu, duygusal anlar yaşattı. Etkinlikte engelli bireyler, İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu. Törende, Cumhuriyet'in 101. yılına özel 101 ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel 29 olmak üzere toplam 130 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Özel tasarlanan medikal malzemeler sahiplerine teslim edilerek, dayanışma ve farkındalık mesajı verildi.

Bingöl’de meme kanseri farkındalığı için bisiklet turu Kazaya ramak kalmıştı! Gaz pedalı takılan otomobil kaldırıma çıktı Mehmetçik, teröristlerin inlerine girmeye devam ediyor Doktorun sedye üzerindeki müdahalesi hayat kurtardı! 400 dönümlük mısır tarlası ve merada korkutan yangın Adanalılardan teröre Türk bayraklı tepki