This browser does not support the video element.

Emeklilere ek zam, refah payı verilecek mi? Yasa tasarısında yok ama... Uzmandan flaş bir açıklama geldi

Memura seyyanen ek zam, Meclis'e bugün sunulan yasa tasarısında yer alırken, emeklilerle ilgili bir madde yer almadı. Peki, emekliler enflasyon farkı yanında ek bir zam alacak mı? Çalışma ekonomisi uzmanı Tarkan Zengin'den flaş bir iddia ortaya atıldı.

Son Güncelleme:

Çalışma ekonomisi uzmanı Tarkan Zengin, Haber Global'de SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik olası ek zamla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'den bugün yapılan açıklamada, memur zammının yasa tasarısında olduğu, emeklilere ilişkin bir düzenlemenin ise olmadığı belirtilmişti. Peki, emeklilere ek zam gündemde mi?

Çalışma ekonomisi uzmanı Tarkan Zengin, Haber Global'de yaptığı değerlendirmede,
"Ben birkaç günden beridir yüzde 25 ile 30 arasında artış tahmin ediyordum. Bu tahminim gerçekleşmedi ama bence önümüzdeki günlerde bunun dikkate alınma ihtimali olacak. Birkaç gün içinde bu da gerçekleşmiş olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak Amasya'ya ulaştı Çorum'da Gençlik Haftası etkinliği: Dağcılar tarihi kaleden iniş yaptı Sakarya'da korkutan yangın: Atölye alev topuna döndü Bakırköy'deki üst geçitte kazalar neden engellenemiyor? Uzmanı Haber Global'e değerlendirdi KKTC'de Azerbaycan Kültür Merkezi açıldı! Tatar: 1 millet, 3 devlet olmanın hayalini hep yaşadık Balıkesir'de görsel şölen: Tur teknesine yunuslar eşlik etti