Emekli ve memur maaşlarına zam oranı arttı, şimdi kim ne kadar alacak? Mert Nayır anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 oranında artış yapıldığının müjdesini verdi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır Haber Global canlı yayınında yapılan zam oranlarını ve memurların yeni zamlarını değerlendirdi.

Son Güncelleme:

Memur ve emeklilerin zam oranları değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 25 olarak açıklanan artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca en düşük emekli maaşının da 5 bin 500 liraya yükseldiğini söyledi.

Haber Global canlı yayınına katılan Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır, daha önce tahmin ettiği emekli ve memurlara yapılan yüzde 30'luk zam oranını tablolarla değerlendirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Gezintiye çıktığı kayığına atlayan ilginç canlı şaşırttı Bebek için endişelenen kedinin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Bahçede koşuşturduğunu görenler şaşırdı, yemek arayan tilki kamerada Bu tosunun fiyatı da ağırlığı da bir otomobil kadar: Tam 1,6 ton Kış uykusundan uyanan ayılar arı kovanlarını parçaladı organik balı yedi Yanına kadar gelen sincabı elleriyle besledi