Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Bakan Işıkhan katıldığı canlı yayında emeklinin bayram ikramiyesine artış olup olmayacağı yönündeki soruyu yanıtlarken müjde verdi. Peki emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyesinde artış talepleriyle ilgili, "Hükümet olarak bu adımı atmaya hazırız. Bu çerçevede çalışmalara kısa sürede başlayabiliriz." dedi.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren "bayram ikramiyesi artacak mı" sorusuna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan yanıt geldi.

NTV yayınında soruları yanıtlayan Işıkhan, "Emeklilerimiz müsterih olsun Cumhurbaşkanımız da bizler de emeklilerimizin yanında olduk. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımızla bir araya gelip görüşeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları, adımları atarız" dedi.

Peki emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin Haber Global canlı yayınında yanıtladı. 

Mahkemeden emsal niteliğinde boşanma kararı Irak'ın kuzeyinde terörden temizlenen mağara görüntülendi Gaziantep'te ihbar üzerine gidilen adresteki şüpheli polisle çatıştı Antalya sahilleri sonbaharı dinlemedi! Yamaç paraşütçüsü ölümden döndü: İniş sırasında... Çöplükten çıkan yangın ormana sıçradı