Elazığ'da ilginç manzara: Kadının yılan ile sohbeti gülümsetti

Elazığ'da bir kadın, evinin bodrumunda yılanla karşılaştı. Kadının yılan ile sohbeti izleyenleri gülümsetti.

Son Güncelleme:

Elazığ'da, Çaydaçıra Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir kadın, evinin bodrumundaki yılanı fark etti. Bunun üzerine kadın, cep telefonu kamerası ile kayda girdi. Kadının, "Şunun büyüklüğüne bak. Çıkardığı ses bakar mısın? Senin burada ne işin var? Çıkar dilini çıkar çıkar, beni ısırmaya çalışıyorsun değil mi? Seni bu binaya sokmam ben. Sen buraya nereden geldiysen aynen oraya geri dön, çabuk. Hareketlere bak çok tehlikelisin sen" diyerek yılanla konuşması izleyenleri gülümsetti.

Yılana müdahale etmeyen kadın, durumu Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yılanı binadan çıkartarak doğal ortamına geri saldı.

Kütahya'da sağanak: Pazar esnafının zor anları Numan Kurtulmuş'tan ilk 4 madde tartışmalarına ilişkin açıklama: "Zaman kaybı" İzmit Körfezi’nde yüzlerce kuştan güzel görüntüler Türk Yıldızları ve SoloTürk'ten TEKNOFEST için deneme uçuşu Bünyamin Sürmeli'den "Batı Karadeniz" uyarısı: "200 kilograma dayanacak" Konya'da satılığa çıkarılan ada yeni sahibini arıyor