İmamoğlu duyurdu: 21 Aralık’ta açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun yeniden imal edilen 3 durağının 21 Aralık'ta tekrar hizmete gireceğini duyurdu.

Son Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş- Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020’de İstanbulluların hizmetine açmıştı.

Yoğun olarak kullanılmaya başlanan hattın Mecidiyeköy istasyonu, 7 Nisan günü bakım onarım çalışmaları nedeniyle işletmeye kapatılmıştı. İBB, Mecidiyeköy-Mahmutbey hattındaki kusurlu ve eksik işlerin verilen süre içerisinde tamamlanmaması nedeniyle sözleşmeden doğan hakkını kullanarak yüklenici firmaya bir dizi cezai yaptırım uygulamış ve hattı kullanıma kapatarak bakıma almıştı.

İMAMOĞLU: 21 ARALIK'TA TEKRAR HİZMETE GİRİYOR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun yeniden imal edilen 3 durağının 21 Aralık’ta tekrar hizmete gireceğini açıkladı.

İmamoğlu, “2016’da yapılan kısmında büyük risk barındıran bir imalat hatası yapıldığını fark ettiğimizden bu yana ciddi bir çalışmayla sorunu çözdük” dedi.

Sonraki Haber