Ekrem İmamoğlu'dan sel felaketine ilişkin açıklama: Zarar gören vatandaşımız ve esnafımızın yanında olacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki sel felaketine ilişkin yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki burada bir can kaybı var. Çok üzüntülüyüz. Allah'tan rahmet diliyoruz. Hem valilik hem biz önce buradaki yaraları sarmalıyız." dedi.

Son Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'ta 1 kişinin hayatını kaybettiği sel baskınına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bütün tedbirleri almış durumdayız. Bazı bölgelerde geçmişten bugüne yaşanan bir takım altyapı sorunları var. Bu şehrin ne yazık ki bir gerçeği. Bizim pandemi sürecinde başlatmış olduğumuz çalışmaların ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesi. Haramidere'deki süreçle ilgili de Esenyurt Belediye Başkanlığımızla yaptığımız toplantılarda en önemli sorunlardan birisi olarak da bu alan belirlenmişti. Biz burada şantiyemizi kurduk. Dereden kaynaklı baskınların giderilmesi hususunda süreci tamamladık ve bu süreçle ilgili de çalışmalarımızı başlattık. Ne yazık ki burada bir can kaybı var. Çok üzüntülüyüz Allah'tan rahmet diliyoruz. Hem valilik hem biz önce buradaki yaraları sarmalıyız. Burada zarar gören hem vatandaşımızın hem esnafımızın yanında olacağız. "


İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sel felaketinin yaşandığı Esenyurt'ta incelemelerde bulundu.

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde meydana gel sel felaketinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bölgede incelemelerde bulunarak vatandaşlarla konuştu. İmamoğlu, “Bu sorunu inşallah bu yaz bitireceğiz inşallah" dedi. Vatandaşlara gerekli yardımın yapılacağını belirten İmamoğlu, sel felaketinden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Sonraki Haber