Ekmekte gizli zam resmiyet kazandı

Aylardır üç liraya satılan ekmek fiyatı İTO'da onaylandı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, gizli zammın resmiyet kazanmasını Haber Global'de değerlendirdi.

Son Güncelleme:

Ağaoğlu, zaten yapılan zam kararının sonradan gelmesiyle ilgili, "Bu konuda kamu otoritesi, belediyeler, valilik, Ticaret Bakanlığı, onaylanmamış fiyat uygulanıyorsa denetim yetkisi vardır, yaptırım da uygulayabilir ama bürokrasi yavaş ilerliyor. Neden bir an evvel karar vermediler de fırıncı esnafını hukuk dışı fiyatlandırmaya zorladılar. Konuştuğumuz konu standart ekmek. Fırıncı bununla ilgili fiyat maliyet artışlarında fiyat dengesini tutamadı. Bir taraftan hak veriyoruz esnafımıza bir taraftan da diyoruz ki benim hakkım bunu 3 lirayı almaktı" dedi.

Van AFAD personelleri İran'a intikal için yola çıktı Kızıl şahinlerin yamaç paraşütü ve drona saldırısı heyecan yarattı Osmangazi Köprüsü'ne zam, feribotu tekrar cazip hale getirdi Beylikdüzü'nden Emir Can İğrek rüzgarı Rize'de 19 Mayıs tarihi kalede coşkuyla kutlandı Türk donanmasının gururları 19 Mayıs kapsamında halkın ziyaretine açıldı