Efes 2022 Tatbikatı’ndan nefes kesen görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük planlı tatbikatlarından olan Efes 2022 devam ederken, Milli Savunma Bakanlığı, piyadelerinin nefes kesen görüntülerini paylaştı.

Son Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük planlı tatbikatı olan Efes 2022’den görüntüler paylaşmaya devam ediyor.

Kara ve Deniz Kuvvetleri piyadelerinin tatbikatta görev aldığı nefes kesen görüntüleri paylaşan bakanlık, “Kara ve Deniz Kuvvetlerimizin yılmaz piyadeleri kırılmaz azimleri ile EFES-2022 Tatbikatı’nda… Dosta güven, düşmana korku veren şanlı piyadelerimize selam olsun!” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde gerçekleştirilen EFES-2022 Birleşik, Müşterek Fiilî Atışlı Arazi Tatbikatı, dost ve müttefik ülke unsurlarının katılımıyla Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi'nde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Başıboş at arabası şehir turu attı, görenler şaştı kaldı MİT DEAŞ'ın Horasan yapılanmasını analiz etti Hiç kimse yokken hamağa yatan atın görüntüleri izlenme rekoru kırdı Zehirli yılanlardan korunmak için kullandıkları yöntem şaşırttı İngiltere'deki trafik kazasını seyreden Galatasaray formalı dayı gündem oldu 13 yıllık eğitim masrafı 13 kilo altına denk!