Edirne'de okulun önünde silahlı saldırı! Polis her yerde o saldırganı arıyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir kişi okulun önünden geçerken henüz kimliği tespit edilemeyen bir saldırgan tarafından silahla bacağından vurularak yaralandı.

Son Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir kişi, ortaokul önünde henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla bacağından vurularak yaralandı.

SİLAHLI SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yaralanan vatandaş, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alırken polis ekipleri olay yerinden kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

Alınan bilgiye göre, İspat Cami Mahallesi’ndeki Yekta Baydar Ortaokulu yanında yolda yürüyen A.Y., kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silah ile bacağından vuruldu.

İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.Y., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin şüpheliyi yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

KOCAELİ'DE 19 YAŞINDAKİ GENÇ ADAM SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 19 yaşındaki Hasan Ş. (19), sokak ortasında başından vuruldu. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Kocaeli'deki olay, saat 13.30 sıralarında Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Ferah Sokak'ta meydana geldi. 

Bir iş yerinin önünde bulunan Hasan Ş., bir kişi tarafından silahla başından vuruldu. Saldırgan kaçarken, bölgeye ekipler sevk edildi. 

Ağır yaralanan Hasan S., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Kaynak: İHA

Sonraki Haber