Edanur'un ailesini ziyaret eden Bakan Göktaş'tan çağrı: "İhmali bulunanlar ortaya çıkarılsın"

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Küçükçekmece'de su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer'in (5) ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Göktaş "Olayda ihmali bulunanlar ortaya çıkarılsın" çağrısında bulundu.

Son Güncelleme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İBB ekiplerinin çalışma yaptığı yerdeki çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer'in ailesinin yaşadığı Esenyurt'taki taziye çadırını ziyaret etti. Göktaş, Nurcan Gezer ile yakınlarına sarılarak başsağlığı dileklerini iletti. Olayla ilgili adli sürecin başlatıldığını aktaran Bakan Göktaş, "Bu elim olay karşısında ihmali bulunanlar, en kısa sürede ortaya çıkarılmalı ve haklarında gereken yapılmalıdır" dedi.

Akaryakıt istasyonunda facia: 1 kişi öldü Yer Isparta: Eğirdir Gölü'nde faciadan dönüldü Kozan'da tarım arazilerini dolu vurdu Uzmanlardan pıhtı atmasına karşı uyarı: "Evde hareketsiz kalmayın, saatte bir hareket edin" Bayraklı'da eylem devam ediyor: Memurlara onlar da katıldı Söndürülmeden atılan izmarit yangın çıkardı