E-5'te tehlikeli yolculuk! O kadar aracın arasında böyle gezdiler

İstanbul'da E-5 karayolunda bir grup genç patenleriyle ana yola çıktı. Hem kendi canlarını tehlikeye attı, hem de diğer sürücüleri zora soktu. O anlar cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

Son Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de bir grup genç patenlerini giydi, arka arkaya dizildi, E-5 karayoluna çıktı. Araçların arasında patenleriyle ilerlediler, akrobasi hareketleri yaptılar. Üstelik bu tehlikeli eylemi birden fazla kez gerçekleştirdiler. Hem kendi canlarını hem de trafiği riske attılar.

İçlerinden biri hareket halindeki İETT otobüsüne tutundu. Otobüsün kendisini sürüklemesine izin verdi. Bazıları yokuş aşağı yolda hızla giden araçların arasında sağlı sollu ilerledi. Hiçbir güvenlik önlemi de almadı. Bir süre bu tehlikeli eylemlerini devam ettiren gençler sonrasında gözden kayboldu.

Zeytinyağı diye halkı kandırıyorlar: Etikette algı oyunları Ev fiyatları düştü, kiralar arttı: Satamayan kiraya veriyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Randevu sorununa yapay zekalı çözüm 70 milyonda bir görülen hastalığa yakalandı, damardan aldığı besinle hayata tutunuyor Depremzede çocuklara eğitim desteği: Gönüllüler yalnız bırakmıyor Kırşehir'de şehitlere vefa: Hatıraları adlarına yaptırılan ağaçta yaşayacak