Dünyanın tek cellat mezarlığı otoparka döndü

Cellatlar, tarihin gizemli ve ürkütücü karakterleri arasındadır. Bazen bir padişahın, bazen bir paşanın emriyle can alırlardı. Toplumdan soyutlanarak yaşayan cellatlar için öldükten sonra da ayrı bir mezarlık oluşturulmuştu. İşte o cellat mezarları da her geçen gün yok oluyor.

Son Güncelleme:

Cellatlar, tarihin gizemli ve ürkütücü karakterleri arasındadır. Bazen bir padişahın, bazen bir paşanın emriyle can alırlardı. Toplumdan soyutlanarak yaşayan cellatlar için öldükten sonra da durum değişmezdi. Onlar için ayrı bir mezarlık oluşturulmuştu. İşte o cellat mezarları da her geçen gün yok oluyor. Dünyanın tek cellat mezarlığının etrafı otoparka döndü. Bazı mezar taşları söküldü, tahrip edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Meclis'te mesai başlıyor! Gündemde neler var? AK Partili Güler anlattı Gece vakti nedeni bilinmeyen dehşet: Defalarca tekmeledi ve yumrukladı Bilinen türler arasında yok! Türkiye'de ilk kez görüntülendi Eski Bakan Dönmez, denize açıldı oltasına köpek balığı takıldı Sancaktepe'de iş yerinin deposunda yangın Karadeniz'deki kötü hava şartları 22 metrelik tekneyi karaya oturttu