Doğada eşine az rastlanıyor, Kahramanmaraş'ta cep telefonu kamerasına yansıdı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, doğada az rastlanılan yaban kedisi, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kediyi görüntüleyen Muhammet Karaca, bölgede ilk kez bir yaban kedisi gördüğünü ifade etti.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Ceceli Mahallesi kırsalındaki evlerin bulunduğu bölgeye gelen kedi, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Bir süre bölgede dolaşan hayvan, daha sonra gözden kayboldu.

Kediyi görüntüleyen Muhammet Karaca, hayvanı görür görmez cep telefonu ile kayda girdiğini belirtti. Görüntüyü, Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine yolladığını ve 'Yaban kedisi' olduğunu öğrendiğini aktaran Karaca, bölgede ilk kez bir yaban kedisi gördüğünü ifade etti. Karaca, "Küçük ama yırtıcı olan bu tür, sanırım bildiğimiz normal kedilerin atası. Mevcut kedilere göre biraz daha iri. Ormanda kendi başına avlanarak yaşıyor ve çok ender görülüyor. Daha önce buralarda görülmemişti" dedi.

Bayram harçlığı dağıtılacağını duyan sıraya girdi, 18 yıllık gelenek bozulmadı Mavi ile yeşilin buluştuğu yer bayramda yamaç paraşütü tutkunlarını ağırlıyor Vefat eden köpeği özleyen kedi onun resmine dakikalarca böyle dokundu Gaziantep'te mide bulandıran görüntüler! Menekşe Plajı'ndaki yoğunluk havadan görüntülendi Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu artarak devam ediyor