Diyarbakır Havalimanı’nda Umre dönüşü arbede yaşandı

Diyarbakır Havalimanı’nda güvenlik personeli ile vatandaşlar arasında çıkan arbede polisin müdahalesiyle son buldu.

Son Güncelleme:

Olay, sabah saatlerinde Diyarbakır Havalimanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, umreden dönen yakınlarını karşılamak isteyen vatandaşlar ile güvenlik personeli arasında henüz bilinmeyen bir nedenle arbede çıktı.

Havalimanı polisinin olaya müdahalesiyle arbede sonlandı.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

YOLCULAR BATMAN YERİNE AMSTERDAM UÇAĞINA BİNDİ

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda 16 Kasım Perşembe Günü meydana gelen olayda, Ankara'dan Batman'a gidecek olan yolcular kontrollerin ardından uçağa götürülmek üzere Cubus aracına bindirildi. Aracı kullanan yer hizmeti görevlisi yolcuları yanlışlıkla Ankara-Amsterdam seferi yapacak uçağın bulunduğu park alanına bıraktı.

Yolcular uçağa bindikten bir süre sonra hata fark edildi ve uçakta anons yapılarak Batman'a gidecek yolcuların uçaktan inmesi istendi. Yolcular uçaktan indirildi. Yer hizmetleri personelinin hatası nedeniyle hem Ankara-Batman hem de Ankara-Amsterdam seferi gecikmeli olarak gerçekleşti. O anları bir yolcu sosyal medya hesabından paylaştı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 16 Kasım'da meydana gelen olayda, durumun fark edilmesi üzerine 4 yolcunun uçaktan indirilerek kendi seferine yönlendirildiğini belirtildi. Havayolu şirketi, gerekli güvenlik uygulamalarının tamamlanmasının ardından Ankara-Amsterdam seferinin 15 dakika gecikmeli olarak gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kaynak: İHA

Gıda analizi nasıl yapılır? Haber Global gıda laboratuvarında Motor bölümünden çıkan dumanlar korkuttu! Metrobüste yangın paniği Deyimi tersine döndüren görüntüler: Bu kez fare kedileri kovaladı Esenyurt'ta hamile kadına taciz Doğa yürüyüşçülerinin kamerasına yansıdı: Halk arasında kör yılan olarak da biliniyor Roman düğünü sonrası ortalık karıştı!