Diyarbakır'da oturma odasında saklı katil odası. Kıskıvrak yakalandı!

22 yıldır kaçak olan bir şahıs Diyarbakır'da Çermik ilçesindeki bir evde oturma odasının altına özel olarak hazırlanmış 2 metre yüksekliğinde ve 6 metrekare genişliğinde özel bir bölmede kıskıvrak yakalandı

Son Güncelleme:

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 1998 yılında beri kaçak firari olan bir şahıs bir evin altına kazılmış olan özel bir bölmede kıskıvrak yakalandı.

11 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 3 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAN DAVASI

1987 yılında Şanlıurfa İli Siverek İlçesi Koçyiğit Köyünde Abbas İpek isimli şahsın öldürülmesi ile başlayan, ardından 1987 yılında Şanlıurfa ili Siverek ilçesinde Yüksekkaya ailesinden S.K. ve N.K. isimli kişilerin öldürülmesi ve üç kişinin yaralanması, 1990 yılında Şanlıurfa ili Siverek ilçesinde İpek ailesinden Ö.İ. ve L.İ. isimli kişilerin öldürülmesi, 1993 yılında Şanlıurfa ili Siverek ilçesi Koçyiğit Köyünde Yüksekkaya ailesinden 5 kişinin öldürülmesi, 1994 yılında Ankara ilinde İpek ailesinden A.İ. ve H.İ. ile Çermik ilçesinde M.İ. isimli şahsın öldürülmesi olayları ile İpek ve Yüksekkaya aileleri arasında başlayan kan davasında aranan şahıslardan biri yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Hakkında "Kasten Öldürme Cürümleri ile Kan Gütme Saiki ile Öldürme" ve "Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma" suçlarından "Aranma" kaydı bulunan ve 1998 yılından beri 22 yıldır firari durumda olan, olayların şüphelilerinden K.İ. isimli şahsın, Çermik İlçesi Çalıtepe Mahallesinde ikamet eden ailesinin yanına geldiği bilgisi alınmıştır.

Çermik ilçesi Çalıtepe Mahallesinde belirlenen adreste yapılan operasyonda; evin oturma odasının köşesinde, 2 metre derinliğinde ve 6 metrekare genişliğinde bulunan, özel olarak hazırlanmış ve üzeri karyola ile kapatılmış çukur bölmede, K.İ. kıskıvrak yakalanmıştır. 

Sonraki Haber