Dışarıdan alma devri bitiyor! Ağızda çıtırdayan patates kızartması hazırlamanın sırrı meğer onda gizliymiş

Hemen herkes tarafından sevilen patatesin en çok tercih edilen türü kızartmadır. Ancak dışarıdan alınan hazır patates kızartmaları evde hazırlanmak istendiğinde daha yumuşak bir patates elde edilir. Bundan sonra ağızda çıtırdayan enfes patatesler kızartabileceksiniz.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Patates hemen herkes tarafından sevilerek tüketilen bir yemektir. Patatesin en sevilen hali olarak bilinen pişirme yöntemi ise kızartmadır. ancak patates kızartması evlerde hazırlandığında dışarıdan alındığı kadar çıtır ve lezzetli gelmez. Bu duruma basit bir doğal yöntem ile son verebilirsiniz. 

Yemek tarifleri içerisinde patates kızartmanın püf noktası olarak bilinen bazı doğal yöntemler vardır. Bu yöntemlerden yardım alarak patateslerinizi ağızda çıtırdayacak halde kızartabilirsiniz. İşte her bir ısırıkta ağızda daha da çok çıtırdayan patatesler kızartmanın püf noktası: