Dini değerlere küfreden zanlı, kendisini uyaran imamı bıçakladı

Gaziantep'te bu akşam saatlerinde camideki görevli ile tartıştığı esnada dini değerlere küfreden şüpheliyi uyaran cami imamı, saldırgan tarafından bıçakla yaralandı. 42 yaşındaki imam Mustafa Bulut, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Son Güncelleme:

Gaziantep'te camideki görevliyle tartıştığı esnada dini değerlere hakaret eden şahıs, kendisini uyaran cami imamını bıçakla ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan cami imamının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken saldırgan ise olay yerinden kaçtı. 

KENDİSİNİ UYARAN İMAMA SALDIRDI

Gaziantep'te, camideki görevli ile tartıştığı sırada dini değerlere küfreden S.A.S.'yi uyaran cami imamı Mustafa Bulut (42), şüpheli tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan imamın hayati tehlikesi bulunurken, S.A.S. ise olay yerinden kaçtı. 

BIÇAKLA YARALANAN İMAM KANLAR İÇİNDE KALDI

Olay, akşam saatlerinde Kepenek Mahallesi'ndeki Kabasakal Paşa Cami'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A.S., cami tuvaletinin görevlisi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında S.A.S., dini değerlere küfredince cami imamı Mustafa Bulut, kendisini uyarmak için araya girdi.

SALDIRGANIN MADDE BAĞIMLISI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.A.S., bıçakla cami imam Mustafa Bulut'a saldırdı. İmam kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

4 ÇOCUK BABASI İMAMIN YOĞUN BAKIMDAKİ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan evli, 4 çocuk babası imam Mustafa Bulut, hastaneye kaldırılıp, yoğun bakın ünitesinde tedaviye alındı.

SALDIRGANIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber