Depremin şiddetini gözler önüne seren görüntü! Havuzu böyle salladı

Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6'lık ikinci deprem sonrası Gaziantep'teki kapalı bir yüzme havuzunda meydana gelen dalgalanma kameraya yansıdı. Depremin şiddetini en net şekilde gösteren görüntüde sarsıntıyla beraber havuzdaki suyun dalga dalga taşması dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Türkiye'yi derinden sarsan ve yüzyılın afeti olarak adlandırılan Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6'lık iki büyük depremin şiddetini gözler önüne seren yeni görüntüler ortaya çıktı.

Yaşanan iki büyük depremin ardından 10 ilde çok ciddi yıkımlar meydana gelirken, Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6'lık ikinci deprem sonrası Gaziantep'teki kapalı bir yüzme havuzunda meydana gelen dalgalanma güvenlik kamerasına yansıdı.

Depremin şiddetini ve etkisini en net şekilde gösteren görüntüde sarsıntıyla beraber havuzdaki suyun dalga dalga havuz kenarındaki zemine taşması dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Bir garip kovalamaca! Koli bantlı kedi yardım etmek isteyen itfaiyecilerden kaçtı 30 saniyede 160 bin liralık vurgun! O anlar kamerada Malatya'da bir ilginç ihlal! Para cezası kesildi Hatay'da hurdacılara yönelik operasyon Arnavutköy’de temizlik seferberliği Sivil polislerden gizli kamerayla denetim