Depremde herkes kaçarken o çayını yudumladı, koşanları izledi

Bursa'da deprem esnasında oturup çay içen adam sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme:

Bursa'da 10.42 sıralarında 5.1 büyüklüğündeki deprem halkı sokağa döktü. Herkesin o anlarda kaçmasına rağmen bir şey olmamış gibi çayını yudumlayan kişi de fenomen oldu.

Mudanya'daki işyerlerindeki güvenlik kameralarında panik anları da saniye saniye kaydedildi.
Merkez üssü Gemlik Körfezi olan ancak 5.1 ve 4.5 büyüklüğüyle Mudanya'yı derinden sarsan depremde vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Deprem Bursa'nın 7 merkez ilçesinde de hissedildi.

Nilüfer ilçesinde de bir işyerindeki çok sayıda çalışan dışarıya panikle kaçarken, bir kişinin oturup çayını yudumlamayı sürdürmesi dikkat çekti.

Öte yandan Mudanya'da bir anaokulunun güvenlik kamerası sallantıyı ciddi anlamda hissettirdi. Bir çorapçı dükkanında da çalışanlar ve işyeri sahibi de panikle soluğu dışarıda aldılar.
Kısa süren deprem paniğinin ardından yaklaşık yarım saat dışarıda kalan Bursalılar yeniden işlerinin başına döndüler.

BURSA MERKEZLİ DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.42'de Marmara Denizi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinin 4,73 kilometre açığındaki sarsıntının, deniz yüzeyinin yaklaşık 8,98 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.

Deprem Bursa'nın geneli, İstanbul'un büyük bir kısmı ve çevre illerden de hissedildi.

İlk belirlemelere göre can ya da mal kaybı meydana gelmedi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Özellikle yüksek katlı binalarda yaşayan veya çalışan vatandaşlar sokaklara çıktı.

Bursa'daki 5.1 büyüklüğünde deprem sonrası aynı bölgede 10.45'te 4.5 ve 10.57'de 3.5 büyüklüğünde iki artçı sarsıntı daha oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Elazığ'da şeker pancarı hasadına Vali Hatipoğlu da katıldı Rize'de selden çay kurtarma mücadelesi Başkandan öğrencilere ücretsiz dijital dershane Trafikte tehlikeli yolculuk: Kapıları açık ilerledi Mucize kurtuluş! Havaya savrulduğu kazada burnu bile kanamadı "Dünyanın en uzun adamı"ndan çöl safarisi