Deprem olurken perdeleri açıp camdan baktılar, tam o anda yerle bir oldular....

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci deprem esnasında kaydedilen anlar ortaya çıktı. Bina yıkılmadan saniyeler önce perdelerini çeken aile yürekleri dağladı. Oturdukları bina yerle bir oldu.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci deprem esnasında kaydedilen anlar ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Osmaniye'de büyük hasar aldı.

Ortaya çıkan görüntülerde, deprem anları yer aldı. Deprem anında bir vatandaşın diğer vatandaşı deprem oluyor diyerek uyardığı ve diğer vatandaşın ise rahatlığı şaşırttı.

BİNA YIKILMADAN SANİYELER ÖNCE PERDELERİ AÇTILAR

Bir binanın yıkılmadan önceki son saniyeleri ise yürekleri yaktı. Görüntülerde deprem esnasında yerle bir olan binanın içindeki 2.katta perdelerini açan bir aile dikkat çekti. Sonrasında ise bina adeta yerin dibine girdi ortaya toz bulutu çıktı.

Kaynak: Haber Global TV

Mardin'deki yangında yürek burkan görüntü! Yaralı koyuna su içirdi Kırklareli’nde ayçiçeği tarlasında 1 milyon 5 bin kök halde bulundu! Ölmekten son anda kurtulan kadının yardım çığlıklarına aldırış etmeden kaçtı Sıcaktan bunalan kargaya su verip elleriyle besledi Bataklığın ortasında mahsur kalan kediye yardım eden köpeğin yaptıkları izlenme rekoru kırdı "Son Yılan Bükücü" Tuncay bir haftadır kaçan kurbanlığı yakaladı