Deprem anının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Sarsıntının şiddetinden ayakta durmakta büyük zorluk çektiler

Deprem anından yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. İnsanların, sarsıntının şiddetinden kaçmaya çalışırken ayakta duramadıkları görülüyor.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, 11 şehirde yıkıma sebep oldu. 50 bine yakın vatandaş hayatını kaybetti, on binlerce kişi yaralandı.

Depremin ortaya çıkan yeni görüntüleri ise izleyenleri dehşete düşürdü. Bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde vatandaşların, sarsıntının şiddetinde kaçmaya çalışırken ayakta duramadıkları görüldü.

Depremin başlamasıyla dışarı çıkmak için apartman boşluğuna yönelen vatandaşlar sarsıntının şiddetiyle yürümekte güçlük çekti. Korku dolu anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken o görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Sahibinin kediyi ayaklarının ucunda oynattığı görüntüler viral oldu Hırsıza niyet sırtlana kısmet! Motosikletiyle devriye atan bekçiye sürpriz karşılama Bir garip kovalamaca! Koli bantlı kedi yardım etmek isteyen itfaiyecilerden kaçtı 30 saniyede 160 bin liralık vurgun! O anlar kamerada Malatya'da bir ilginç ihlal! Para cezası kesildi Hatay'da hurdacılara yönelik operasyon