Denizli'de şüpheli ölüm: 3. kattan düşen 22 yaşındaki genç, hayatını kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 22 yaşındaki bir genç, gece geç saatlerde 3. kattan aşağı düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden gencin, intihar ettiği öne sürüldü.

Son Güncelleme:

Denizli'deki acı olay, gece saat 01.15 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; 1275 sokakta bulunan binan 3. katında yalnız yaşayan Gürdal Şahin (22), henüz bilinmeyen nedenden dolayı kaldığı apartmanın 3. katındaki dairesinden kendisini boşluğa bıraktığı iddia edildi. Olayı gören komşularının yardımına koştuğu genç, kanlar içerisinde yere kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Gürdal Şahin’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Şahin’in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TİCARET BAKANLIĞI: 14 MİLYON 850 BİN TL DEĞERİNDE KAÇAK EŞYA ELE GEÇİRİLDİ

Ticaret Bakanlığı, gümrük muhafaza ekiplerince Habur Sınır Kapısı'nda, Bursa'da bir adreste ve İstanbul Havalimanı'nda 14 milyon 850 bin TL değerinde kaçak eşya ele geçirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Habur Gümrük Kapısı'nda görevli gümrük muhafaza ekipleri, gümrüklü sahaya peyderpey giren 2 TIR'ın şoförlerinin şüpheli hareketleri üzerine araçları incelemeye aldı. Dorselerinde yasal yük olarak bulunan plastiklerin arasına gizlenmiş vaziyette çok sayıda cep telefonu bulundu. 11 milyon TL değerindeki bin 146 cep telefonuna el konuldu. 2 TIR şoförü de gözaltına alındı.

BURSA'DA 3 MİLYON DEĞERİNDE EŞYA

Bursa'da da Alo 136 Gümrük Muhafaza İhbar Hattı'na gelen çağrı üzerine gümrük muhafaza ekipleri, bir adrese baskın düzenledi. Adrese ait müştemilatta faturasız ve belgesiz, çeşitli marka ve modellerde endüstriyel tipte kahve makineleri bulundu. Toplam 23 kahve makinesi ile 4 kahve öğütücüsü ele geçirilirken, ele geçirilen eşyanın 3 milyon TL değerinde olduğu belirlendi.

DRON VE AKSAMLARI ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Havalimanı'nda ise bir şüphelinin yurt dışından getirdiği çok sayıda dron ve aksamını, ithalat vergilerini ödemeden yurda sokmaya çalıştığı ortaya çıkarıldı. İncelemede, gönderilerin parçalara ayrıldığı, şüphelinin eşyaları internet üzerinden satışa sunacağı tespit edildi. 269 dron ile 806 dron aksamı ele geçirildi. 850 bin TL değerinde olduğu belirlenen kaçak eşyaya el konuldu. 3 operasyonda toplam 14 milyon 850 bin TL değerinde kaçak eşya ele geçirilirken, yakalamalar ile ilgili Cumhuriyet başsavcılıklarınca soruşturmalar başlatıldı. (DHA)

Kaynak: DHA

Sonraki Haber