Denizli sağlık parkına yapılan heykelleri tartışıyor

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin Covid-19 sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçiren sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik sağlık parkında yer alan heykellerin estetik ve mimari yapısı tartışmalara neden oldu.

Son Güncelleme:

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin Covid-19 sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçiren sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik sağlık parkında yer alan heykellerin estetik ve mimari yapısı tartışmalara neden oldu. Heykelleri eleştiren Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki, çocuklarımız bu heykelleri görüp korkabilir derken, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ise Sadece saygı amaçlı yapıldı. Bura da kötü bir niyet yok dedi.

Kaynak: DHA

Jandarma ekipleri kaçak avcılığa göz açtırmıyor: Gölette denetim Islanan arkadaşını içeriye sokmaya çalışan kuşun görüntüleri viral oldu Balkon penceresiyle korkuluk arasında sıkıştı, itfaiye ekipleri kurtardı Ormanda yanan çalıları söndüren kargalar milyonlarca defa izlendi! Çocuğun dediklerini anlayıp istediği her şeyi yapan kedi gündem oldu Araba yolculuğunda yanında ağlayan bebekten bunalan köpek güldürdü