Dehşete düşüren anlar... Yemek yerken ölüm teğet geçti!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı hafif ticari araç, park halindeki otomobile çarptı. Kazada yaralanan 4 kişiden 2'si, o sırada kaldırımda yemek yerken kaza yapan araçların çarpması ile yaralandı. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre kaza, Cemalpaşa Mahallesi Kamil Kara Bulvarı orman işletme müdürlüğü karşısında meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı hafif ticari araç yol kenarında park halinde duran 2 otomobile çarparak durabildi. O sırada kaldırımda yemek yiyen 2 kişi, kaza yapan araçların çarpması ile yaralandı.

Kaza anı saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, yaralanan toplam 4 şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Sahibini sevilmek için darlayan iguana sosyal medyayı salladı Yavruları emziren eşine destek olan kedi izlenme rekoru kırdı Otomobil sıfır ama kusur çok! Yer Bursa: Ne olduklarını anlayamadılar, görenler telefona sarıldı İzmir'de gündüz vakti ilginç anlar: Yaban domuzu ailesi gezintiye çıktı Villanın arka bahçesinde görülen anakonda dehşete düşürdü