Çuvala bağlanıp çöplüğe bırakılan minik köpeğin çaresiz anları!

Hatay'ın Antakya ilçesinde çöplük alanda ağzı bağlı halde çuval içerisinde olan yavru köpeğin görüntüleri ona yapılan vicdansızlığı gözler önüne serdi.

Son Güncelleme:

Hatay'ın Antakya ilçesinde çöplük alanda ağzı bağlı çuval içerisinde yavru köpeği bulan vatandaşlar, hayvanı sahiplenerek tedavisini yaptırdılar. Köpeği bulan İbrahim Koçak ile Murat Asan'ın köpeği buldukları anlar kameraya yansıdı.

Terk edilmiş köpeği çuvalda bulan İbrahim Koçak, “Ben Antakya ilçesi Güldüren Mahallesi'ne giderken yanlış yola girmiştim. Yanlış yola girdiğimde aracım battı. Etrafa bakınırken çuvalın oynadığını fark ettim. Arkadaşımla beraber çuvaldaki köpeği fark ettik. Köpeklerden korktuğum için çuvalı yavaş yavaş açtım ve köpeği çıkarttım. Elimizde olan imkanlarla yiyeceğini ve suyunu verdik. Aracımız battığı yerden kurtulunca köpeği veterinere götürdük. Hiçbir çaresiz hayvana ve kendini ifade edemeyen Allah'ın verdiği bu cana kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur” dedi.

“BİR CANA NASIL BUNU NASIL YAPABİLİYORLAR AKLIMIZ ALMIYOR”

Arkadaşıyla birlikte çuval içerisindeki köpeği fark ettiklerini belirten Murat Asan, “Arkadaşımla beraber Gülderen'e giderken patika yola girdik. Aracımızı çıkartmak için birini beklerken arkadaşım yürüdüğü sırada bir çuval gördü. Çuvalı açtı. Arabada olan suyu ve keki köpeğe verdik. Ondan sonra bir veterinere gösterdik. Şimdi de getirdik bizimle beraber. Arkadaşım kendisi bakıyor. Yani bir cana nasıl bunu nasıl yapabiliyorlar aklımız almıyor” ifadelerini kullandı.

Edirne'de ot yangını: TEM bir süre kapalı kaldı Piknik yapan aile tilkiyi de ihmal etmedi Makas atarak trafiği karıştırdı! Sosyal medyadan paylaştı Tırın dorsesi alevlere teslim oldu 10 dakikada 15 metre börek yedi, altınları kazandı Ordu'da dağ kızağı heyecanı: 500 bini aşkın ziyaretçi