Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsveç ve Finlandiya'ya NATO kapısını kapattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine ilişkin "Türkiye'ye geleceklermiş, zahmet etmesinler. Türkiye'ye yaptırım uygulayanların bir güvenlik örgütüne katılımına biz evet demeyiz." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme:

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO ÜYELİĞİ


Her iki ülkenin de terör örgütlerine karşı net bir tavrı yok. NATO'nun en önde gelen ülkeleri Yunanistan'a destek veriyor mu, evet. Biz bunlara nasıl inanacağız? İsveç, terör örgütlerinin zaten kuluçka merkezi. PKK yanlısı teröristler var parlamentolarında. Pazartesi günü Türkiye'ye geleceklermiş. Yorulmasınlar, Türkiye'ye yaptırım uygulayanların bir güvenlik örgütü olan NATO'ya girmesine "Evet" demeyiz. Bir sokulduğumuz yerden tekrar sokulmayız. 

Kaynak: Haber Global TV

Okul müdüründen hayat kurtaran hamle İzmir'de yunusların tekneye eşlik etmesi heyecan yarattı İstanbul Boğazı'nda kaza yapan geminin kurtarılma anları Mansur Yavaş'tan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'e ziyaret İstanbul Boğazı'ndaki gemi kazasından yeni bir görüntü ortaya çıktı Özel halk otobüsü sahiplerinden İBB binası önünde protesto!