Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın topladığı sigara paketleri sergi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği program ve ziyaretlerde, bırakma sözüyle kullananlardan aldığı sigara paketleri, "Yaşam İçin Bir Söz" mottosuyla sergilendi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı toplantılar ve gezilerinde, sigara kullananlardan bu alışkanlığı bırakacaklarına dair sözü karşılığında paketlerini de almaya başladı. Yurt içi ve yurt dışı gezilerinde, uluslararası toplantılarda, kabullerinde sigara içenlerin paketlerini alarak, onlara tütün alışkanlığını bırakma sözü verdiren Erdoğan'ın, bu yöntemle yıllardır topladığı paketlerden 215'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Sergi Salonu'nda sergileniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan sergideki paketlerin sahipleri arasında, bakan, milletvekili, muhtar, gazeteci, taksici gibi toplumun her kesiminden sigara kullananlar yer alıyor. Sergide, Erdoğan'ın NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sırasında, sigara içme kabininde sigara içen Bulgaristan Dışişleri Bakanı Daniel Mitov'dan ve kalp krizi sonucu 2005'te 39 yaşında vefat eden AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Melik Özmen'den aldığı sigara paketi de bulunuyor.

Kaynak: AA

Oğlunun KKTC'de hayatını kaybettiği haberine babanın kalbi dayanmadı Antalya'da zehir tacirlerine büyük darbe: Kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi Göl kenarında yılanla beslenen leylek cep telefonu kamerasında Kağıt toplama arabasıyla motosiklet hırsızlığı: O anlar kamerada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Şerif ile bir araya geldi Zeytinyağı fabrikası işçileri 23 gündür grevde