Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlanması nedeniyle katıldığı canlı yayına ara verildi: Kılıçdaroğlu ve Akşener'den paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirirken yayına ara verildi. Erdoğan, canlı yayına ara verilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirirken yayına ara verildi.

"Sizlerden helallik bekliyorum"

20 dakikalık aranın ardından tekrar yayına katılan Erdoğan, programda yaptığı açıklamada "Üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun kampanya Çalışmaları vardı. Bu calışmalar sebebiyle ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Söz verdik gideceğiz dedik. Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığının gayet iyi olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlanmasıyla ilgili Kılıçdaroğlu ve Akşener'den paylaşım;