Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ açıklaması: Türkiye'ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı ile ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Erdoğan, "TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve “Tam Bağımsız Türkiye” idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır. Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır." dedi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SAVUNMA ATILIMLARIMIZI HEDEF ALAN ALÇAKÇA BİR SALDIRI"

"Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve “Tam Bağımsız Türkiye” idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.

Terör eyleminin ilk anından itibaren güvenlik kuvvetlerimiz olaya süratle müdahalede bulunmuş ve teröristleri etkisiz hale getirmiştir.

"TERÖRLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır. Her türlü terör tehdidiyle ve destekçileriyle mücadelemiz azimle, kararlılıkla ve çok boyutlu bir şekilde devam edecektir.

Kalleş terör eyleminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Sonraki Haber