Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na 'yeni slogan': Bay bay Kemal

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında "Milletin her işi gibi muhalefetin sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi çok sevdi. Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal" dedi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında konuya ilişkin şöyle konuştu:

CHP'nin başındaki zata zaman zaman 'Bay Kemal' diye hitap ediyorum. Bu zat adaylığa niyetlenince kendine sıfat aramak yerine, 'Bay Kemal' ifadesini sloganı haline getirmiş. Adaylığını zor yetiştirecek, biz muhatabımızı tanıyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Öyleyse kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganı da vereyim; Bay bay Kemal. Alsın tepe tepe kullansın. Telifini de istemeyiz. 

Kaynak: Haber Global TV

İpini koparan kurbanlık dana, yakalamaya çalışan kişiye saldırdı Babalar Günü'nde eşine kendi ürettiği aracı hediye etti Bursa'da kaçan boğa ortalığı birbirine kattı Hayvan gübresi çukuruna düşen boğa kurtulsa da yakalandı Cam silerken 7'nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti Bir koyun uçurumdan atladı, 27 koyun peşinden gitti