Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstanbul' ve 'Ankara' açıklaması! "Rakiplerimizin hepsi birleştiği için kaybettik"

Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki büyük şehrin başkanlık nezdinde kaybedilmesinden üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Rakiplerimizin hepsi birleştiği için kaybettik" dedi.

Son Güncelleme:

Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşan 2023 seçimlerine ve geride bıraktığımız yerel seçimlere de değinen Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın belediye başkanları nezdinden AK Parti'den CHP'ye geçmesi hakkında da konuştu. Özellikle iki ilin belediyelerinin başkanlık nezdinden kaybedildiği üzerinde duran Erdoğan, 

"Ülkemizin en büyük iki şehrinin başkanlık nezdinde kaybedilmiş olmasından üzüntü duydum.

Meclislerini İstanbul'un da, Ankara'nın da biz kazandık. Arkadaşlar, bunu iyi anlatmamız lazım. Bir belediye dediğimiz zaman olay sadece Başkan değildir, Meclistir. Mecliste güçlüyseniz belediye de güçlüdür. Rakiplerimizin hepsi birleştiği için kaybettik. En kısa zamanda kayıplarımızı geri almalıyız. Kayıplarımızı inşallah ilk fırsatta telafi etmekte kararlıyız." açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber