Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizim eserlerimizle ancak turistik seyahat yaparsın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun ABD seyahatine işaret ederek, "Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın" dedi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Millet bahçesinin içindeki oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Buz adasının da çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılandığına inanıyorum. Yakında Özbekistan Semerkant'a gidiyorum, ardından Endonezya'da G20'ye katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez.

İstanbul sadece ülkemizin değil, tüm bölgenin, tüm dünyanın gözde şehridir. İstanbul aşığı bir Cumhurbaşkanınız olduğunu bilin. 

"TÜRKİYE'DE, TÜRKİYE DIŞINDA KAZANDIRDIĞIMIZ ESERLERLE ANCAK TURİSTİK SEYAHAT YAPARSIN"

Geçen haftalarda İlk Evim, İlk İşyerim adıyla 500 bin konut, 1 milyon arsa, 50 bin işyeri hedefiyle kampanya başlattık. Bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konut kazandırmış bir hükümet olarak, inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız. Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Eline diline dursun, 12, 13 belediyen var, büyükşehir, ne yapıyorsunuz bunu söyleyin? 

Son dönemde yaşanan bazı sıkıntıları şu anda aştığımız ortada mı? Her geçen gün daha iyiye gidiyor muyuz? Bu CHP nedir? Çöp, çukur, çamur. 94'te geldiğimizde İstanbul böyle miydi? Bütün bunlardan İstanbulumuzu kurtardık mı? Gelin 2023'te Türkiye Yüzyılı'nın önünü hep beraber açalım. Allah göstermesin eski Türkiye'nin kavga, kaos, kriz, istikrarsızlık, güvensizlik günlerine dönersek tarihi fırsatı kaçırırız. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber