Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a: Daha net bir rest olmaz, başının çaresine baksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Yunanistan'la ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğim. Bundan daha net bir rest olmaz. Böylece Yunanistan başının çaresine baksın" dedi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Yunanistan tarafından gelen açıklamalarla ilgili soruya, "Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğim" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğim, stratejik konsey toplantılarımızı bitirdiğimizi söyledik. Bu yıl yapılacak toplantıyı da yapmıyoruz. Bundan daha net bir rest olmaz. Böylece Yunanistan başının çaresine baksın. 

İKLİM TOPLANTISI

Video konferans ile Sayın Biden'ın da davetiyle liderler olarak yapacağız. Yaklaşık 3'er dakikalık birer tebliğimiz olacak. İklim ve çevre konusunda ne düşündüğümüzü, neler yapmayı planladığımız bu görüşmede anlatacağız. 

SELMAN'IN TÜRKİYE'YE RESMİ ZİYARETİ

(Selman'ın ziyareti) Çarşamba günü nasip olursa Veliaht Prens ziyareti gerçekleştiriyor. Ankara'da külliyede kendilerini kabul edeceğiz. Orada gerek ikili gerek heyetlerarası görüşmelerimizi yapacağız. Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini çok daha yüksek derecede nereye taşıyabiliriz bunları değerlendirme fırsatı bulacağız. Bu bir resmi ziyarettir. Biz de resmi kabulümüzü yapacağız. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber