Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar yolcusu... Dünya Kupası'nın açılış maçını izleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış töreni ve ilk maçı için yarın Katar'a gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantısı'na da katılacak.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasisi kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Endonezya'nın Bali şehrinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan ve orada birçok liderle ikili görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Katar'a gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantısı'na katılacak. İki ülke arasındaki ilişkiler masaya yatırılacak. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Kupası'nda Katar ile Ekvador arasında oynanacak olan açılış karşılaşmasını takip edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Ordu'da 19 Mayıs coşkusu: Şehrin her köşesi bayramı yaşadı Türkiye'nin ilk profesyonel kadın akrobasi pilotundan gençlere özel gösteri uçuşu "Mein Schiff 6" kruvaziyeri ile Bodrum'a 2 bin 571 yolcu Yücel Arzen'den 19 Mayıs marşı Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı!