Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul kükrerse dünya kükrer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlediği mitingde halka seslendi. Tekirdağ'da son 21 yılda 62 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yapıldığını açıklayan Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirilen mitinge rekor katılım olduğunu söyleyerek "İstanbul kükrerse dünya kükrer" dedi.

Son Güncelleme:

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlediği miting ile vatandaşlara seslendi. "AK Parti yapar onlar bakar" diyen Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"İstanbul kükrerse dünya kükrer"

- 14 Mayıs'tan sonra ilk fırsatta gelip hem açılışları yapacak, hem de destekleriniz için teşekkürlerimizi sunacağız. Dün İstanbul'u takip ettiniz mi? Nasıldı? İstanbul kükrerse dünya kükrer. Bu Batı alışacak. Dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşi burası çözer. Pazar günü mutlaka sandık başına gidiyor muyuz? Sandıkları patlatıyor muyuz? Çok çalışmamız lazım. Akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan, hala kafası karışık en az 1 kişiye daha ikna edip desteğini almamız şart. Telefon rehberinizi karıştırıp nazınızın geçeceği kim varsa arayıp 14 Mayıs'ın önemini anlatıp gönlünü kazanmanız gerekiyor. 

- Hayatta her hatanın bir bedeli vardır ama sandıktaki hatanın bedelini bizlerle beraber çocuklarımızın da ödeyeceğini unutmamalıyız. Karşımızda kurulan kumar masasının halini görüyorsunuz. Milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Gazi Mustafa Kemal'i ağızlarından düşürmeyenler, kendilerine en ağır hakaretleri savuranları baş tacı ediyor. Tekrar döndü dolaştı aynı masaya geldi. Ne oldu? Oynasınlar bakalım. 

"O annelerin gözyaşları ne olacak Bay Bay Kemal?"

- Kandil'dekinin imanı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunlar Diyarbakır annelerinin çocuklarını dağa kaçıranlar değil mi? O annelerin gözyaşları ne olacak Bay Bay Kemal? Selo 51 Kürt vatandaşımın kanına girdi. Bütün bunların hesabı 14 Mayıs'ta sorulmalı mı? 

- Ey CHP'ye gönül vermiş kardeşlerim, partinizin emperyalistlerin koçbaşı haline getirilmesine göz mü yumacaksınız? Bay Bay Kemal'in dışındaki adaylara oy vermek isteyen kardeşlerime sesleniyorum: Sizlerin ülkenin kaderini Bay Bay Kemal'in temsilcisi olduğu kumar masasına teslime etmek istemediğinizi biliyorum. Gelin bu işi ilk turda açık ara farkla bitirerek, ülkemizi tefecilere ve terör örgütlerine teslim etmeme irademizi birlikte ortaya koyalım. 

"Bu iş öyle mutfak masasında aklına geleni söylemeye benzemez"

- Takoz siyasetiyle sokakları terörize etmekten, mahkeme kapılarını aşındırmaya kadar her şeyi yaptılar. FETÖ'cü taktiklerle ihaneti örtemezler. Gerçeklerin üzerini çamur siyasetiyle kapatamazlar. 

- Bay Bay Kemal'in hayalleri bırakın vizyonumuzu, yaptıklarımıza bile yetişmez. Tekirdağ'da son 21 yılda 62 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık. AK Parti yapar onlar bakar, bir şeyi de siz yapın be. Bu iş öyle mutfak masasında aklına geleni söylemeye benzemez. Eser ve hizmet siyasetinde rakip tanımayız. Tek bürokratik kariyeri SSK'yı batırmak, tek siyasi başarısı kaset kumpasıyla başa gelmek, tek özelliği girdiği her seçimi kaybetmek olan biriyle bu işler olmaz. 

Kamu işçisinin zam pazarlığında son durum ne?

 - Yarın işçi sendikalarıyla Çalışma Bakanlığımız olarak bir araya gelecek ve son durumu açıklayacağız. 

Ayrıntılar geliyor... 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber