This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'den kaynaklı sorunları tek başımıza yüklenmeyeceğiz!

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İl Teşkilatında kritik açıklamalarda bulundu, Fırat'ın doğusunu birkaç hafta içinde çözüm yoluna koyacağı mesajını verdi

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Diyarbakır'da analar, evlatlarını bölücü örgütün elinden kurtarmak için destansı bir mücadele veriyor.

AK Partili belediyelerde işten çıkartmalar olsa gök kubbeyi üzerimize yıkmaya çalışacak olanlara bakıyoruz, en küçük bir ses seda yok. Bu, iki yüzlülüğü gösteriyor.

Fırat'ın doğusunu birkaç haftaya kadar yoluna sokacağız. ABD Başkanı ile bir araya geleceğiz. Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK gibi terör örgütlerine eğitim veriliyorsa, bunu kabul etmemiz mümkün değil. 40 milyar dolar gibi bir rakamı bugüne kadar biz harcadık. AB'den Kızılay'a gelen yardım 3 milar avro. Oldu oldu, olmadı kapıları açmaktan başka çare yok. Hep biz mi düşüneceğiz, biraz da onlar düşünsün. Suriyeliler'den 350 binini kendimizce güvenli gördüğümüz yerlere yerleştirdik. Putin'e, Merkel'e hepsine söyledik, gelin güvenli bölge oluşturalım diye, 'aa çok güzel' diyorlar, güzelse hadi desteği verin, oraya gelince ses yok. 

Ümitvar olmamız için sebep çok, yeter ki bir arada olalım. Ayrıca saflarımızda gedik açılmasına izin vermeyelim. 

Perşembe günü Para Piyasası Kurulu toplanıyor, inanıyorum ki faiz daha da düşecek. Faiz düştükçe enflasyon da düşecektir, bunu göreceksiniz. Geçtiğimiz ağustos ayındaki kur saldırısının ardından başlattığımız dengelenme süreci başarıyla sürüyor. Şimdi yeniden büyümeyi güçlendirme aşamasına geçiyoruz.

Şovdan başka bir işe yaradıklarını görmediğimiz muhalefet belediyelerinin bıraktığı boşlukları kurumlarımız, imkanlarımızla biz kapatacağız.






Sonraki Haber