Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara 'koronavirüs' uyarısı: Bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii'ndeki vatandaşlara seslendi. Vatandaşlara 'koronavirüs' uyarısında bulunan Erdoğan, 'Bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim' dedi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını İstanbul'da Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. 

Cami cemaatine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara koronavirüs salgınıyla ilgili uyarıda bulundu. Erdoğan, "Dünyada bir koronavirüs salgını var. Diyanet İşleri Başkanımızla da konuştuk. Bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim. Bunu ben sizden istiraham etmiş olayım." ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Şehitlerimize rahmet diliyorum. 3 ayların içerisinde yaptığımız tüm duaları Rabbim kabul etsin. Bu süreçte ordumuzun büyük mücadelesi oldu. Şehitler verdik ve dün masaya oturduk ateşkes ilanında anlastık. Temennimiz odur ki, Müslüman'ın Müslüman'la böyle bir savaşı yapması mümkün olmaz. Hepsinden öte bu süreç içerisinde duaların kabulüyle bu sürece vardık. Ayın 15'inden itibaren bu olayın detayları konuşulacak.

LEVENT'TE YAPILACAK CAMİ

Çamlıca Camii'nden sonra Levent'te başlayan cami var. Öyle sanıyorum ki, 2 yıl içerisinde o da bitmiş olacak. Kapalı açık 20 bin kişiyi alabilecek bir cami olacak. Eskiden Merkez Bankası arazisiydi. Orası da süratle tamamlanacak.

KORONAVİRÜS UYARISI

Sizden bir ricam olacak. Dünyada bir koronavirüs salgını var. Diyanet İşleri Başkanımızla da konuştuk. Bu sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim. Bunu ben sizden istiraham etmiş olayım."

Sonraki Haber