Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken atama ve görevden almalar

Cumhurbaşkanı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, Marmaray İstanbul Bölge Müdürü Mehmet Ziya Erdem ve Deniz ve İçsular Genel Müdürü Okay Kılıç görevden alındı

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararlarıyla çok sayıda isim görevden alınırken yerlerine atamalar yapıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, Marmaray İstanbul Bölge Müdürü Mehmet Ziya Erdem ve Deniz ve İçsular Genel Müdürü Okay Kılıç, TCDD Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda ise Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bestami Zabun, Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Erol Saraçoğulları görevden alındı.

Haberleşme Genel Müdürü, Marmaray İstanbul Bölge Müdürü ve Deniz ve İçsular Genel Müdürü olarak henüz yeni isimler atanmazken görevden alınan TCDD Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuşoğlu'nun yerine aynı zamanda kurumda yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapmak üzere Bilal Tırnakçı atandı.

Tokat İl Tarım ve Orman Müdürü olarak Orhan Şahin, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü olarak İbrahim Acar, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü olarak Mustafa Şahin, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü olarak Kerim Mete atandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 1. Bölge Müdürü olarak Ayşe Gemici, 3. Bölge Müdürü olarak Serkan Tepe, 6. Bölge Müdürü olarak Serdar Aygün, 7. Bölge Müdürü olarak Fatih Dağlı, 9. Bölge Müdürü olarak Hayrettin Öztaş'ın atamaları gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü'ne Tülay Şenel, Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü'ne İsmail İncesoy atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda açık bulunan Altyapı Genel Müdür Yardımcılığı'na Necdet Sümbül, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne Mahmut Gürses, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığı'na Emin Tekbaş atandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne ise Orhan Barda atandı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Vergi Müfettişlikleri'ne yeterlik sınavında başarı gösteren 1049 Vergi Müfettiş Yardımcısı'nın ataması da gerçekleştirildi

Sonraki Haber