This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu işi ilk turda bitireceğiz

İstanbul konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın sandığa sahip çıkalım. Bir oy bu kardeşinize bir oy Cumhur İttifakı'na. Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız" dedi.

Son Güncelleme:

Ümraniye'de vatandaşlara seslenen Erdoğan şöyle konuştu:

Biz 14 Mayıs seçimlerini ülkemizin geleceğine, milletimizin kazanımlarına, devletimizin hedeflerine sahip çıktığımız bir demokrasi şöleni olarak görüyoruz.

Yarın sandıklar kapanana kadar durmadan, dinlenmeden çalışmaya var mısın? Biz bir ve beraber oldukça Allah'ın izniyle koalisyon masasını da yıkıp geçeriz, terör ve tefeci tezgahını da ezip geçeriz.

Yarın sandığa sahip çıkalım. Bir oy bu kardeşinize bir oy Cumhur İttifakı'na. Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız.

Buradan soruyorum, benim gençlerim bunlara geleceğini emanet eder mi? Bunlar terörist, teröristlerle ele ele, kol kola dolaşanlara benim ülkemi emanet eder mi? Hanım kardeşlerim bunlara evlatlarını teslim eder mi? Ümraniye, tulum çıkarmalı tulum. Ümraniye buna hazır mı? Benim inandığım, benim tanıdığım, benim bildiğim Ümraniye sandıkları patlatır.

Kaynak: Haber Global TV

ASELSAN'dan Puhu paylaşımı Haliç Köprüsü'nde 'asfalt yenileme' trafiği sürüyor Aliyev'den Erdoğan'a jest: Şuşa'da değil, Almanya'da milli takımla olun Ot biçerken buldu, çalışmayı durdurdu: Üstlerine yatarak kurtarmaya çalıştı MSB, hava hücum harekatı ile komando indirme görüntülerini paylaştı Türkiye'nin çatısı Ağrı Dağı'ndan rekor geldi, Avrupa rekoru kırıldı