Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan'a teşekkür etti

Doğan Holding'in 60. yıl dönümü için düzenlenen programa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sayın Aydın Doğan'a, yaptığı hizmetler için ülkem ve milletim adına teşekkür ederim. Bir başarı hikayesidir" dedi.

Son Güncelleme:

Doğan Holding, iş hayatındaki 60. yıl dönümünü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı bir programla kutladı. Erdoğan, konuşmasında, "Yaptığı hizmetlerden dolayı ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şunları söyledi:

"Sayın Aydın Doğan'a, yaptığı hizmetler için ülkem ve milletim adına teşekkür ederim. Bir başarı hikayesidir. Başarılı bir iş adamı olduğu kadar iyi bir kültür ve sanat adamıdır. Kendisinin 15 Temmuz darbe girişiminin karşı ilkeli duruşunun da altını özellikle vurgulamak isterim."

Erdoğan, "müjde" biçiminde niteleyerek, Doğan grubu bünyesindeki e-ticaret sitesi hepsiburada.com'un bu alanda dünya devi Amazon'u da geçebilecek bir atılım içinde olduğunu söyledi.

"Hepimizin ortak sloganının 'önce Türkiye' olduğuna inanıyorum" diyen Erdoğan, "Ülkemizin bu noktaya gelmesinde, neredeyse sıfırdan başlayarak bugüne gelen sayın Aydın Doğan gibi iş adamlarının payı büyüktür" diye konuştu.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, "Medyayı özlememek mümkün değil; tabii özlüyorum, tabii içim çekiyor, tabii takip ediyorum" diye konuştu.

KİMLER KATILDI?

Aydın Doğan ve Sema Doğan'ın kızları Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner ve Begüm Doğan Faralyalı ile birlikte konukları ağırladığı geceye katılan bazı isimler şöyle:

İlker Başbuğ, Mustafa Oğuz, Mehmet Y. Yılmaz, Şirin Payzın, Murat Sabuncu, Berna Yılmaz, Mücahit Arslan, Mehmet Ali Yalçındağ, Ali Sabancı, Ertuğrul Özkök, Ahmet Güneştekin, Ayşe Cemal, Aslı Aydıntaşbaş, Güneri Civaoğlu, Nagehan Alçı, Hamdi Akın, Can Kıraç, Celal Dan, Jeffi Medina, Ahmet Çalık, Zafer Yavan, Abdülkadir Aksu, Turgay Olcayto, Yılmaz Büyükerşen, Cem Kozlu, Derya Sazak, Cüneyt Özdemir, Mete Belovacıklı, Murat Yetkin, Melis Alphan, Taha Akyol, Doğan Hızlan, Cemre Birand, Vahap Munyar, Enver Yücel, Cem Hakko, Ferhan Poroy, Cem Başar, Yiğit Şardan, Gökhun Sungurtekin, Nihat Özdemir, Candan Fetvacı, Çınar Oskay, Binali Yıldırım, Hüsamettin Özkan, Mehmet Ağar, Melih Gökçek, Erdoğan Aktaş, Aydın Doğan Yalçındağ, Fikret Bila, Hüsnü Özyeğin, Murat Özyeğin, Sahrap Soysal, İlhan Kesici, Altan Öymen, Taylan Bilgen, Aslı Öymen, Sedat Ergin, Canan Ergin, Doğan Şentürk, Fatih Çekirge, Didem Aslan.

Sonraki Haber