This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu cümbüş ittifakına ülke teslim edilir mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin mitinginde yaptığı açıklamada muhalefete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Bunlar sadece nasipsiz değil, aynı zamanda beceriksiz. Bu cümbüş ittifakına ülke teslim edilir mi?" dedi.

Son Güncelleme:

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Hortumdan zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Buraya Kayseri'den geliyorum. Kayseri'de katılım 135 bin. Mersin'in de resmi rakamlarını aldım 80 bin hamdolsun. Demek ki gümbür gümbür sandığa gidiyoruz. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bay Bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var. 

Salı günü inşallah Adana'da olacağız. Ülkenin 81 bin ilinin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Mersin'e daha önce gelecektim. Hem Akkuyu'daki törene katılacak hem de burada sizlerle hasret giderecektim. Küçük bir rahatsızlığımız oldu. Canlı bağlantıyla gerçekleştirmek mecburiyetinde kaldım. Rabbime beni böyle bir ülkenin evladı kıldığı için ne kadar hamt etsem azdır.

Mersin bizim dev bir liman şehrimiz, sıradan bir yer değil. Biz Mersin'i yörüğüyle, Arabıyla, Kürdüyle hangi kökenden olursa olsun tüm insanlarıyla seviyorum. Biz yaratılanı Yaradan da dolayı seviyoruz. Bizim dinimizde üstünlük ancak Allah'a olan yakınlıktır. Biz Mersin'i hangi inanca mensup olursa olsun tüm insanlarıyla seviyoruz. Mersin kardeşlik şehri unvanını hakkediyor. Aman yarabbim ne güzellik bu. Mersin tüm bu değerleriyle tarihten bugüne bugünden geleceğe köprü kuruyor. 

Mersin'i görüp de başı dönmeyen yoktur. Birileri Mersin'in idaresini çantada keklik görüyor. Bugüne kadar Mersin'de tuğla üstüne tuğla koymamış olanlar Mersinli'yi kurşun asker sanıyor. Halbuki biz Mersin'de hep icracı arkadaşlarımızı görevlendiririz. Çünkü biz laf değil icraat peşindeyiz. 

Seçim gününe 1 hafta kaldı. Pazar günü sandığa gidip oyunuzu kullanacağınız zaman şu gerçekleri aklınızdan çıkarmayın. Bu seçim Bay Bay Kemal'i cumhurbaşkanı yapma, yanındaki partileri mutlu etme seçimi değildir. Bu seçim, ülkemizde uzun bir süredir farklı şekillerde denenip de bizim kararlığımızı aşamayan senaryoların bir kez daha devreye alınma çabasıdır. Kandil Bay Bay Kemal'i niçin destekliyor? Kandil'den bu zat için her gün yeni bir destek mesajı gelmesinin sebebi budur. Darbeci FETÖ'cülerin devletin başına çökmek için heyecanlanmalarının nedeni budur. İşte kardeşinize onların bu denli saldırmalarının da sebebi de budur. LGBT'ci çeşitli görünümler altında yıkıcı faaliyet yürüten varsa hepsinin Bay Bay Kemal demesinin sebebi budur. Bize LGBT sokulamaz. Çünkü bizde aile kurumu kutsaldır. Aile kurumumuza leke sürdürmeyiz. Herhangi bir CHP yöneticisinin bunlara sesi çıkıyor mu? Belediye Başkanlarının da sesi çıkmıyor. Medya kuruluşları da bırakın ses çıkarmayı, terör örgütlerine methiyeler yazıyor. Mersin'de şu belediyenin Mersin'e hizmeti var mı? Bunlarda hizmet aşkı yok. Ben Belediye Başkanlığı yaptım hem de İstanbul'da. CHP'den görevi devraldığımda İstanbul susuzdu. Görevi aldım susuzluğu giderdim, çöp dağlarını kaldırdım, çukurları hallettim ve çamurdan İstanbul'u kurtardım. Biz bu millete aşığız, bizim derdimiz bu, bunların böyle bir derdi yok. Biz buraya hizmetkar olmaya geldik. Ellerine verilen senaryoda kendilerine hangi rol verdilerse sahnede onu yapıyorlar. Bir Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, bir iki bakanlık, üç beş milletvekilliği uğruna ülkesinin geleceğini emperyalistlerin sinsi emellerine peşkeş çekenleri bu millet unutmaz. 

Bunların çapı bu kadar, önlerine beş keçi verip Toros'lara yollasanız, akşama hepsini kaybedip gelirler. Ellerine çapa verseniz akşama bir karış toprağı havalandırmadan gelirler. Bunlar sadece nasipsiz değil, aynı zamanda beceriksiz. Bu cümbüş ittifakına ülke teslim edilir mi?

Terörden temizlediğimiz Gabar'da ülkemizin en büyük petrol kaynağını bulup milletimizin emrine verdik. Oralarda bir zamanlar terör örgütleri vardı. Mersin'deki Akkuyu Nükleer Santrali'miz tüm üniteleriyle devreye girdiğinde Çukurova'nın ihtiyacını karşılayacak elektriği de oradan üreteceğiz. Türkiye'nin cebinden giden 100 milyar liralık enerji parası artık ülkemizin olacak. Onların hayal bile edemeyeceği kaynağı biz ülkemizin kendi imkanlarıyla milletimize sunuyoruz. Bu para sizin cebinize girecek. Seçim beyannamemizde Aile ve Gençlik Bankası kurma sözümüz var. 

Mersin'e 98 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Bay Bay Kemal, sen ne yaptın ya? 49 sağlık tesisi inşa ettik. 150 yataklı devlet hastanesi yapıyoruz. TOKİ vasıtasıyla 5 bin 340 konut yaptık. Mersin'e yaptıklarımız ortada, e bunların yaptığı bir şey var mı? Biz muhalefetle değil, kendimizle yarışıyoruz. 

Bizim 4 temel direğimiz var; eğitim, sağlık, adalet, emniyet. Buna ulaşım, tarım, enerji, dış politikayı da ilave ettik. Bu kandildekilerin bayrağı var mı? Ezanı var mı? Kitabı var mı? Kim yanında bunların, Bay Bay Kemal. Bay Bay Kemal, Kandil'deki terörist başı ile beraber. Ülkemizi bu teröristlere teslim edebilir miyiz? Benim kardeşlerim affedersiniz bu imansız kitapsızlara bu ülkeyi teslim etmez. 

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber