Cumhurbaşkanı adaylarının memleketlerinde son durum ne?

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde adayların memleketlerinde son durum ne? İşte Cumhurbaşkanı adaylarının memleketlerinde son durum.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı yarışında son durum Haber Global 2023 seçim ekranlarında değerlendiriliyor. Anadolu Ajansı'nın verilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de oyların yüzde 70'i sayılmış durumda. Erdoğan memleketi Rize'de yüzde 74,7'lik oranla önde ilerliyor.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de ise oyların yüzde 52'si sayıldı. Yüzde 79,6'lık oranla önde gidiyor.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ise memleketi Iğdır'da, Yüzde 13,1'lik oranda. Iğdır'da açılan sandık ise 48.95. 

Kaynak: Haber Global TV

Eğlenceyle lüksü bir arada barındıran ünlü gemi ikinci kez Bodrum'a geldi Lüleburgaz'da şehir içi ulaşıma zammına tepki: Öğrencilerden alkışlı protesto Ordu'nun koruma altındaki doğal güzelliği turizme kazandırıldı Çiftçilerden çeltik ekimi için hazırlık: Susuz tarım da yapılacak 22 Mayıs, "Uluslararası Biyolojik Çeşitlilik" günü kutlanıyor Ankara'nın fırtına ve toz bulutuyla mücadelesi: Trafikte zor anlar